D a r k L i g h t
Darklight Logo Mobil

Laserstråler skutt: 12 971 351!

Her finner du oss

DarkLight har adresse Søren Zakariassensgate 14. Bygget ligger like over nye politistasjonen og vegg i vegg med Philadelfia-kirken. I lyskrysset rett ved politistasjonen skal du opp bakken, nesten på toppen ser du oss på venstre hånd. Vi har inngang på gateplan og parkering langs bygget mot nord. Gratis parkering i 2 timer.


Hva er darklight

DarkLight laserspill er grunnsteinen i vår aktivitet og det er også her vi har hentet navnet vårt.

For mange er DarkLight synonymt med laserunderholdning og vi svikter naturligvis ikke. Her får du på deg en vest med lysende treffpunkter og et medhørende våpen som skyter ufarlige laserstråler. Etter en runde med informasjon om hvordan spillet fungerer slippes dere til i en stor arena full av lyseffekter, dundrende musikk og røyk. Vi garanterer et adrenalinkick av de sjeldne!

Vi kan tilby mange forskjellige typer spill. Disse spenner fra de enkleste hvor man enten spiller alle mot alle eller to, tre eller fire lag. Til spill hvor man leker "sisten" (Bulldog), eller lagspill hvor du midt under spillet kan bytte lag! (Defector). Videre har vi spill der det er om å gjøre å stjele "credits" fra dine motstandere og så bruke disse til å skaffe deg en diamant som gjør deg udødelig og utdeler store mengder bonuspoeng (Pink Panther).

U t s t y r :

Laserspill-utstyret er hentet fra DarkLight Developmens Ltd. i England. Vi har et komplett versjon 5.0 laserspillutstyr med 12 vester, 3 Game Enhancement Modules og medlemsdatabasestystem.

Vestene 

Vestene er laget av skinn og har totalt 6 treffpunkter. Disse finner du på magen, begge sidene av skuldrene, samt på ryggen. Treffpunktene kan lyse i fire forskjellige farger og dermed kan man være totalt fire lag.

Våpen

Laservåpnene er laget i samme type plast som du finner i politiskjold og tåler derfor en støyt. I tillegg finnes det et bakgrunnsbelyst LCD-display som gir masse nyttig informasjon under spillet samt et treffpunkt i fronten.

Vår laserstråle er kraftigere enn klasse 1 lasere som du finner i vanlige laserpenner. Dette gir en sterk rød stråle som vises godt i vår røykfyllte arena og skaper en effekt du må til Star Wars for å finne noe lignende til!

Arena 

Vår laserspillarena består av labyrinter, utsiktsposter, borger, og mye annet. Vi har et godt lydanlegg for å sette deltakerne i den rette stemningen. Arenaen er belyst med både blinkende, intelligente og statiske lys som skaper mange flotte effekter. 
 

* All spilling skjer på eget ansvar.

 

Arrangement

B u r s d a g

Du har muligheten for å feire din bursdag på DarkLight! 
I samarbeid med Pizzabakeren Tromsø kan DarkLight tilby en bursdagspakke, perfekt for barneselskaper eller andre anledninger der det er ønskelig med laserspill, pizza, brus og is!

En vanlig bursdagspakke består av enten en halvtime eller en time laserspill. Den lille bursdagspakken består av en runde laserspill, den store pakken med to runder. Hver runde varer 25 minutter og maks 12 personer kan spille samtidig. Ved bursdager er det ofte med personer som aldri har prøvd laserspill før og derfor anbefaler vi to runder slik at de som aldri har spillt før får en runde til å sette seg inn i spillets gang, og deretter får "vist hva de kan" på runde nummer to.

Etter endt laserpill har vi dekket opp et langbord til gjestene i et av våre to store partyrom og Pizzabakeren leverer pizzaen rykende fersk til bespisningen starter. Deltakerne får en brus hver til maten og etter endt måltid kan de velge seg enten en Friskis eller en Vaniljeis fra Hennig-Olsen is.

L u k k e t  a r r a n g e m e n t

Vi har to store partyrom og en stor kafe som kan leies for lukkede arrangementer. Et av partyrommene kan åpnes helt og kombineres med kafeen. Ønsker du pristilbud på et lukket arrangement? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Siden er produsert og driftes av Fjølstad Consulting - Powered by CouchCMS